СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 10.01.2022 – 16.01.2022

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че вашата инициативност е висока, също вие се намирате във важен период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща година, напомням това, защото през тази седмица вие може да проведете много важни разговори, които да защитят вашите интереси, които да ви помогнат да осъществите ваши цели, намерения, желания…

В общуването може да прилагате психологически подход, може да проследявате причинно-следствени връзки и така да влияете силно на околните, да получавате нужната подкрепа, ако се нуждаете от такава.

На този фон обаче, вие ще разгадавате тайни, ако има някой, който действа зад гърба ви и деструктивно – това ще бъде по-видно от обикновено, но все пак е полезно да се пазите от манипулации, интриги или вид подвеждане.

В повечето случаи вие ще успявате да се справяте с това предизвикателство, защото силата е на ваша страна и сте здраво стъпили на земята…

Информационният поток е много усилен и ви дава голяма яснота…

Друга важна за вас тема може да бъде финансовото ви състояние, което сега може да е дестабилизирано поради повишения разходи или друго. През тази седмица може да вземете някакви важни решения, които ще имат широко отражение и ще ви помогнат да превъртите подобни предизвикателства в полза, да се справите с тях, ако не веднага, то през следващите месеци и приоритетно през февруари.

На този етап обаче, все пак е препоръчително да не поемате прекалено големи финансови рискове, освен, ако всичко не е достатъчно добре премислено и не сте в ролята на „голям играч“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На прага на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ