СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Ежедневието ви е доста натоварено, изпълнено с ангажименти, начинът по който се справяте с тях ще определят много от това какви позиции ще заемате на работното място и не само сега, а и през следващите седмици, че и месеци. В този процес може да проведете определящи разговори, които ще „осветят“ бъдещи тенденции, може откриете скрити процеси, които ви влияят и така да можете да ги отстраните, в по-неприятна форма – подвеждане, което действително може да ви дестабилизира.

Натрупаният опит и авторитет, който имате, ще ви защитава силно, ще е причина да се измъква от сложни ситуации, ще ви помага при евентуални спорове, дори противопоставяне на интереси, така че да превъртате предизвикателствата в полза.

Въпреки всичко не е изключено да ви се налага повече от обикновено да се съобразявате с енергични, понякога агресивни личности с повишени претенции. В много от случаите периодът изисква вид компромис, това се отнася и до вас, може да се откажете от едни намерения, за да постигнете други и по-значими цели, помислете кое е най-ценното за вас, действайте и ще откриете варианти.

Чрез вашия креативен подход, преговори и т.н., ще имате шанс също така да привлечете на ваша страна съмишленици, които ще ви действат мобилизиращо, енергизиращо, стимулиращо, могат да ви дават интересни съвети и да ви подкрепят на различни нива.

Избягвайте конфликти, ако възникнат такива, то те ще  са трудно потушими и могат да доведат до късане на връзки, договори и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day
Ако сте пропуснали
Най-четени