СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Ежедневието ви е доста натоварено, изпълнено с ангажименти, начинът по който се справяте с тях ще определят много от това какви позиции ще заемате на работното място и не само сега, а и през следващите седмици, че и месеци. В този процес може да проведете определящи разговори, които ще „осветят“ бъдещи тенденции, може откриете скрити процеси, които ви влияят и така да можете да ги отстраните, в по-неприятна форма – подвеждане, което действително може да ви дестабилизира.

Натрупаният опит и авторитет, който имате, ще ви защитава силно, ще е причина да се измъква от сложни ситуации, ще ви помага при евентуални спорове, дори противопоставяне на интереси, така че да превъртате предизвикателствата в полза.

Въпреки всичко не е изключено да ви се налага повече от обикновено да се съобразявате с енергични, понякога агресивни личности с повишени претенции. В много от случаите периодът изисква вид компромис, това се отнася и до вас, може да се откажете от едни намерения, за да постигнете други и по-значими цели, помислете кое е най-ценното за вас, действайте и ще откриете варианти.

Чрез вашия креативен подход, преговори и т.н., ще имате шанс също така да привлечете на ваша страна съмишленици, които ще ви действат мобилизиращо, енергизиращо, стимулиращо, могат да ви дават интересни съвети и да ви подкрепят на различни нива.

Избягвайте конфликти, ако възникнат такива, то те ще  са трудно потушими и могат да доведат до късане на връзки, договори и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Имате ли си любим десен? Ако не, то карето няма нищо против да стане такъв!

Ако сте пропуснали
Най-четени