СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Ежедневието ви е доста натоварено, изпълнено с ангажименти, начинът по който се справяте с тях ще определят много от това какви позиции ще заемате на работното място и не само сега, а и през следващите седмици, че и месеци. В този процес може да проведете определящи разговори, които ще „осветят“ бъдещи тенденции, може откриете скрити процеси, които ви влияят и така да можете да ги отстраните, в по-неприятна форма – подвеждане, което действително може да ви дестабилизира.

Натрупаният опит и авторитет, който имате, ще ви защитава силно, ще е причина да се измъква от сложни ситуации, ще ви помага при евентуални спорове, дори противопоставяне на интереси, така че да превъртате предизвикателствата в полза.

Въпреки всичко не е изключено да ви се налага повече от обикновено да се съобразявате с енергични, понякога агресивни личности с повишени претенции. В много от случаите периодът изисква вид компромис, това се отнася и до вас, може да се откажете от едни намерения, за да постигнете други и по-значими цели, помислете кое е най-ценното за вас, действайте и ще откриете варианти.

Чрез вашия креативен подход, преговори и т.н., ще имате шанс също така да привлечете на ваша страна съмишленици, които ще ви действат мобилизиращо, енергизиращо, стимулиращо, могат да ви дават интересни съвети и да ви подкрепят на различни нива.

Избягвайте конфликти, ако възникнат такива, то те ще  са трудно потушими и могат да доведат до късане на връзки, договори и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бялата тениска може да е  класика, но и  черната крие повече потенциал, отколкото предполагаме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ