СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Ако през тази седмица не губите вашите интереси от поглед, тогава всичко ще бъде наред. За да постигнете целите си и вид успехи, може да ви се струва понякога, че трябва да направите известни компромиси със себе си, да проявите по-голяма адаптивност към обикалящата действителност и някои предизвикателства, с които се сблъсквате.

Към какво трябва да проявите по-голяма приспособимост, гъвкавост – разбирате във вторник и сряда и е въпрос на избор от ваша страна как ще реагирате, каква креативност  ще използвате, за да превъртите някои трудности в полза и за да се предпазите от евентуално разминаване с очакванията ви в бъдеще или на част от вашите желания и т.н.

Трябва да се има предвид, че вие се намирате в ключов период относно вашето кариерно развитие и финансово състояние. Успехи, които завоювате сега, ще може да разчитате на тях през следващите месеци, а може и години. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, дори може да си върнете нещо изгубено от миналото, стари източници за доходи, вид обещание за облагодетелстване и подкрепа, втори шанс, който касае благоденствието ви – общо.

Някои от вас ще могат да се доберат и до допълнителни, понякога и паралелни  възможности за печалба.

Вие се проявявате като борбени, това се оценява по достойнство, можете да се справите с повишена конкуренция, да излезете победители, но по гореописания начин. За върхови постижения или намек за по-далечни перспективи на развитие и на какво може да разчитате – разбирате в четвъртък и петък.

Събота и неделя водите емоционални разговори, можете да надникнете отвъд видимото или да узнаете тайни, ако има такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени