СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 12.09.2022 – 18.09.2022

x


През цялата седмица информационният поток е доста усилен и ви дава възможност да надникнете в по-далечното бъдеще. Може да получите достатъчно яснота по ключови за вас въпроси, можете да разсеете съмнения, илюзии и манипулации, там където ги има. Въпреки всичко, е препоръчително да внимавате кого допускате до себе си, на кого се доверявате и т.н.

Мнозина ще положат доста усилия, за да надскочат постиженията си до този момент или да се измъкнат от сложни и предизвикателни ситуации, а това може да се случи като разширите влиянието си, общувате с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение, привлечете влиятелни личности на ваша страна, демонстрирате висока квалификация.

Възможни са принудителни пътувания и командировки.

Уреждане на документи или справяне със спорни, дори юридически казуси, ще изисква повече отдаденост, вникване в детайли, вид стратегия.

По ключови въпроси като кариерно израстване, бъдещи перспективи на развитие – вие може да изпитвате някакви колебания, известна неяснота, защото имате избор или пък търсите нещо по-удовлетворяващо, влияете се  силно от вашето семейство…

Възможно е изборът, който ще направите, да се отрази действително на близките ви или пък да определи вашата среда на съществуване, дори местоживеене.

Може да се върнете нещо от миналото, ако желаете, но то ще изисква повече време да се реализира в пълна степен, да кажем – през октомври. Ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, възможни са промени на работното място, но точно сега е моментът да се докажете и постигнатите успехи ще ви влияят дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ