СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 14.03.2022 – 20.03.2022

x


През тази седмица може да проведете доста конструктивни разговори, преговори, които да ви помогнат да превъртите някои предизвикателства в полза, така че да наложите авторитета си или пък да се сдобиете със свободна власт.

Моментът е много подходящ да защитавате идеите и интересите си, да изказвате тези,  които ще срещнат подкрепа. Можете да създадете или да укрепите връзки, да сключите договори, които ще имат дългосрочен и позитивен ефект.

Все още сте в много силен период, през който можете да привлечете влиятелна опека, така че самите вие да заемете  по-престижни позиции.

В дните на пълнолунието – 16-ти, 17-ти и 18-ти март, информационният поток е много усилен, носи в пълнота от знание, хубаво е самите вие през това време да проявявате повишена социална активност, за да постигнете по-лесно целите си и по гореописания начин.

Финансовото ви състояние може да е дестабилизирано поради повишени разходи, внимавайте, не поемайте излишни рискове, анализирайте кой ви нанася щети, за да вземете съответни мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени