СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.03.2022 – 20.03.2022

x


До края на тази седмица могат да ескалират важни или показателни събития, които са свързани с вашия дом, семейство, това може да е недвижимо имущество, местоживеене,  благоустройство на дома и т.н. Каквото и да е – на този сектор от живота си влияете най-силно или дребни действия имат широко отражение.

Някои от вас могат да решат да инвестират в дома си, в недвижимо имущество, други ще могат да разчитат на близките си, които ще ги подкрепят морално и материално.

Ако това не е съвсем така, тогава се възползвайте от настоящия период, насочвайте в желано от вас направление, все още можете да въздействате. Какво допринася или евентуално препятства благоденствието у дома – в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, които са на 16-ти, 17-ти и 18-ти март.

Възползвайте се и насочвайте, това ще се закодира трайно като фон на съществуване.

Ако това не е ваша тема, тогава може да се готвите за други преобразувания, които са базисни и се отразяват на всички нива от живота. Ежедневието ви е изпълнено с изненади. Те могат да бъдат на работното място поради допълнителни изисквания от страна на ваша колеги, повишени ангажименти и т.н.

Може да ви се налага да проявявате повишена адаптивност, да бъдете по-внимателни в някои изказвания, ако това е невъзможно, тогава рязко може да скъсате служебни връзки или договори…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени