СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 14.06.2021 – 20.06.2021

x


За вас все още водеща тема е професионалната ви реализация, през тази седмица вие в значима степен ще оформите тенденции, които ще прорастват после и през следващите седмици, месеци, а може и повече.  Меркурий все още е ретрограден, така че не са изключени някои обърквания, нарушена комуникация с ваши колеги или пък оценки, които ще влияят на бъдещото ви развитие.

Към настоящия момент вие можете да направите своеобразен завой и като разчитате на дар словото си,  креативен и изобретателен начин на мислене, понякога хитър и целесъобразен.

Така ще можете да се справите с повишена конкуренция, която не винаги ще е открита или лоялна, ще се доберете до невидими на пръв поглед възможности.

Дори резултатите да не са веднага, векторът на развитие, който ще зададете сега, задължително ще се отрази на бъдеща  посока, която ще се зададе приоритетно в кариерното ви развитие, имайте го предвид и си изберете стратегия.

Друга водеща тема могат да бъдат партньорските отношения, добрата новина е, че вие се намирате в отличен период да ги оздравите, ако това се налага. Повечето от вас ще се радват на разбиране и подкрепа от любим човек.

Не са изключени и приятни изненади, ако намирате време и за развлечения, това ще освежи и подобри връзката ви в значима степен. Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

Вашата популярност или подкрепа от страна на околните постепенно ще расте, дори и не всички да са чак толкова доброжелателни, задължително ще има такива, които ще са проводник на вашите собствени успехи и просперитет, чувство за щастие – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ