СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 14.12.2020 – 20.12.2020

x


Новолунието в началото на седмицата може да сбъдне ваше тайно желание или такова, за което сте полагали усилия години напред. Голяма част от тенденциите ще се движат по-скоро по инерция, но имаме основание да считаме, че те ще се развият във ваша полза и ще доведат до базисни преобразования, които ще се реализират на различни нива от вашия живот – в личен и делови аспект.

Звездите ви дават шанс да извършите реформи от корен или пък осъществяването на вашите цели ще има подобен ефект, може да се отрази на вашето местоживеене, дом, семейство и т.н.

В друг случай – това новолуние ще ви даде шанс през идните около две седмици интензивно и през идното полугодие в различна степен да се справите с въпроси, които ви вълнуват от доста време и засягат пак така – отношения в дома, битови или имуществени приоритети…

За всички тях ще се намери изход или варианти, ще се прелисти нова страница. Както знаете в началото винаги по-лесно се влияе, така че действайте и канализирайте тази мощна енергия в една по-позитивна за вас посока. Информационният поток е много усилен и ви носи ценно знание, но ако има някакви нечестни процеси или такива, които действат зад гърба ви – вие ще продължавате да ги идентифицирате и нека това да е повод да се изчистите от вид некоректност във вашите взаимоотношения… Постепенно ескалира една нова тенденция, която ще се отрази на вашето финансово състояние, източници на доходи…

На този етап усещате първи сигнали и те ще се усилват през следващите месеци, за да бъдат промените напълно във ваша полза е полезно и още в началото да си направите точен анализ – кои от вашите идеи могат да се реализират на практика, от кои страни получавате шансове и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ