СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.12.2017 – 24.12.2017

x


През тази седмица все още се изясняват някакви неясноти в пътя ви на развитие, това може да са скрити процеси, дори интриги, тайни, които стават явни, така че да можете да ги идентифицирате и да вземете оптимално адекватни мерки. Вероятно в този процес ще включите забележителна проницателност, изобретателност и креативност, които ще ви помогнат да отворите нова страница в живота си, така че да успявате да контролирате или насочвате ситуациите в значима степен. Ако има нещо, което е препятствало пътя ви на щастие – общо, сега е моментът да го оставите зад гърба си и мнозина ще постъпят точно така.

В този процес околните – приятели, колеги, влиятелни и енергични личности, ще ви стимулират силно да се развивате в определена посока като ви дават съвети, като ви помагат, а понякога дори като се конкурират с вас, но по този начин ви амбицират. При всички случаи ще имате на кого да разчитате, можете да заемете лидерски позиции, да се преборите и с някои лица, които остро ви противодействат, вероятно ще има и такива.

От 20 август Сатурн навлиза във вашия зодиакален знак – това ключово астрологично събитие /веднъж на 28-30 години/ и задължително ще се отрази на линията ви на поведение, начин на живот, дори външен вид. Предстои да си изградите нови и важни приоритети, които ще ви направят по-силни, самостоятелни, устойчиви и успешни, но не даром, а като включите целия си натрупан опит и знания и ги фокусирате в определена цел, проявите повече твърдост, упоритост и поемете допълнителни отговорности. Вярвате или не, няма значение, Сатурн ще ви принуди да отреагирате по-горе споменатия начин и разбира се е препоръчително вие да ръководите обновлението, а не да го следвате и/или да поемате само следствията от случващото се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюм с панталон – обличаме увереност в понеделник.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ