СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.12.2017 – 24.12.2017

x


През тази седмица все още се изясняват някакви неясноти в пътя ви на развитие, това може да са скрити процеси, дори интриги, тайни, които стават явни, така че да можете да ги идентифицирате и да вземете оптимално адекватни мерки. Вероятно в този процес ще включите забележителна проницателност, изобретателност и креативност, които ще ви помогнат да отворите нова страница в живота си, така че да успявате да контролирате или насочвате ситуациите в значима степен. Ако има нещо, което е препятствало пътя ви на щастие – общо, сега е моментът да го оставите зад гърба си и мнозина ще постъпят точно така.

В този процес околните – приятели, колеги, влиятелни и енергични личности, ще ви стимулират силно да се развивате в определена посока като ви дават съвети, като ви помагат, а понякога дори като се конкурират с вас, но по този начин ви амбицират. При всички случаи ще имате на кого да разчитате, можете да заемете лидерски позиции, да се преборите и с някои лица, които остро ви противодействат, вероятно ще има и такива.

От 20 август Сатурн навлиза във вашия зодиакален знак – това ключово астрологично събитие /веднъж на 28-30 години/ и задължително ще се отрази на линията ви на поведение, начин на живот, дори външен вид. Предстои да си изградите нови и важни приоритети, които ще ви направят по-силни, самостоятелни, устойчиви и успешни, но не даром, а като включите целия си натрупан опит и знания и ги фокусирате в определена цел, проявите повече твърдост, упоритост и поемете допълнителни отговорности. Вярвате или не, няма значение, Сатурн ще ви принуди да отреагирате по-горе споменатия начин и разбира се е препоръчително вие да ръководите обновлението, а не да го следвате и/или да поемате само следствията от случващото се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ