СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.12.2023 – 24.12.2023

x


През първата част от седмицата вие все още сте в период, през който водите разяснителни разговори, успявате да надникнете отвъд видимото, така че ако има нещо тайно,  деструктивно, действащо за гърба ви – ще можете да го идентифицирате и да вземете мерки.

В друг случай – самите вие водите скрити преговори, не афиширате всичките си намерения и желания, за да ги осъществите по-лесно.

При всички случаи – общуването се превръща в проводник на промени, които влияят на връзки и договори, става ясно кои ще останат в живота ви и кои зад гърба ви, защото са илюзорни, недействителни или са изгубили своя смисъл и значение.

На 22-ри декември слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и вие ще почувствате това въздействие като значимо облекчение.

Все ще се намират хора и обстоятелства, които да допринесат за чувството ви на щастие, ще порадват или стоплят сърцето ви.

Може да си върнете някакъв шанс от миналото или получавате сигнал, че думите ви имат по-голяма чуваемост, има кой да ви подкрепи, така че е по-лесно да постигнете целите си.

Навлизате в много силен период, през който ще влияете на околните над обичайното и вие ще усетите това по различни начини и поводи.

Въпреки всичко, част от вашето обкръжение ви изненадва със свое поведение и реакции,  това ще ви помогне да разберете какво може да очаквате от отсрещната страна, понякога и в по-непредвидени, не специфични обстановки… Не е задължително това да е лошо, но ще ви даде по-голямо знание…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени