СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 19.03.2018 – 25.03.2018

x


Един от водещите фокуси за вас е да скрепите семейните си отношения или да създадете по-добър фон на съществуване чрез разрешаване на имотни или битови казуси. Сега е моментът да насочвате подобни въпроси в оптимално подходяща за вас посока.

В този процес не винаги вашето мнение ще кореспондира с това на другите. Добрата новина е, че потокът от бъдещи тенденции в значима степен зависи от вас самите. Повечето от вас се чувстват притиснати да действат по определен начин, а това може да внесе доза напрежение в душата или взаимоотношенията ви.

Вие действате все по-безкомпромисно, изискващо и вероятно това е подходящ начин да наклоните везните във ваша полза, да отстраните от пътя си онова, което ви дразни или ви действа деструктивно.

Все пак е полезно да не се преминават определени граници на добрия тон. Вашият началнически подход често ще провокира естествено съпротива и недоволство от отсрещната страна, така че в крайна сметка, може да се окаже, че постигате обратен резултат от очаквания. Ключът към успеха ви в значима степен е да проявявате инициативност, да демонстрирате способности и да давате пример за успешно поведение, но да избягвате силово или по принуда да го налагате на околните. Вие може да разчитате на добронамереност от страна на близкото ви обкръжение, дори и не винаги да ви изглежда така. Ако смекчите тона, вероятно ще получите много по-добри резултати, дори над очакваното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ