СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 19.07.2021 – 25.07.2021

x


Водещ фокус за вас сега са взаимоотношенията с другите и необходимостта да си сътрудничите, да получавате по-широка подкрепа от околните. Поради тази причина може да ви се налага да сте социално по-активни, да общувате с повече хора, така че да получавате тяхното одобрение.

Без това вие трудно ще продължите напред или ще реализирате честолюбивите си планове, така че водещо условие за успехите ви преминава точно през това – подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора…

Това невинаги ще е лесно, може да се въвличате в конфликт на интереси или от вас може да се изисква да проявите повишена адаптивност и да направите компромис.

Въпрос на избор е как ще реагирате.

Следствие на вашите диалогичност, интуитивен или находчив подход, вие имате възможност да изчистите евентуални различия, да укрепите съответни отношения, които са обект на вашето внимание.

Ако желаете, ако прецените че това е уместно – собствения ви и гъвкав подход в общуването ще дава шансове, които понякога са невидими на пръв поглед.

Друга важна за вас тема могат да бъдат партньорските ви отношения, сърдечни връзки и т.н.

Сега се намирате в период, през който задавате трайни тенденции или с широко отражение, възможно е този процес да бъде съпътстван от силни емоционални преживявания, ако съществува напрежение – необходимост да надникнете отвъд видимото и да проследите причинно-следствени връзки.

През последните дни на седмицата и особено на 24-ти юли, когато сте под влияние на Пълнолунието, можете да очаквате пик от новини и разяснителни разговори, които ще определят много или всичко за вашата среда на съществуване, позиции които заемате, така че е полезно да насочвате внимателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ