СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 20.02.2023 – 26.02.2023

x


През тази седмица ескалират трайни тенденции, които касаят финансовото ви състояние. Миналото ви застига по някакъв начин и поради тази причина посланията към вас не са еднозначни.

Някои от вас ще успеят да стабилизират доходите си, ще се доберат до дългосрочни източници за печалба, ще получат своеобразна награда за полагани до този момент усилия и като наложите авторитета си, радвате се на вид одобрение.

Някои ще започнат преговори или ще получат известия, които ще им подействат обратяващо, ако не веднага, то през следващата седмица. Възможно е сред вас да има и такива, които трябва да се разплатят с дългове, но това ще ви помогне да се  разделите със своеобразен товар. Някои от вас ще се справят с трудност, която ще ви направи по-устойчиви на външни влияния, може да ви помогне да си изградите стратегия за бъдещи печалби.

При всички случаи е препоръчително да оставите зад гърба си всичко, което не ви удовлетворява и дори ви пречи при печалби, чувство за благоденствие и т.н.

През цялата седмица водите разговори, които са успешни, може чрез комуникация да привлечете вид подкрепа, ако се нуждаете от такава. Може да чуете новини, които да ви  донесат удовлетворение.

Радвате се на повече добронамереност и разбиране от страна на околните, възползвайте се по оптимален начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени