СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.03.2022 – 27.03.2022

x


Все по-важна тема за вас може да се превръщат домът и семейството. Причините могат да бъдат различни, да кажем близките ви имат нужда от вашето повишено внимание.

Не е изключено обаче, самите вие да усетите, че трябва да намалите темпото, за да изберете посока, която е най-подходяща за вас  или дори да си починете от евентуално напрежение.

Ако това не е ваша тема, тогава ще се замислите за базисни трансформации, които да се отразят на бъдещи перспективи на развитие и на всички нива.

През тази седмица може да проведете разговори, които да ви разкрият истини, дори конспирации, там където ги има. Но знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате. Можете да включите психологически подход при воденето на евентуални преговори, в друг случай – препоръчително е да не афиширате твърде всичките си намерения преди да ги осъществите. Може да чуете или да изкажете думи, които имат широко отражение, посланията не са еднозначни и зависи доколко вашите мечти  кореспондират с действителността.

Финансовото ви състояние може да е дестабилизирано от повишени разходи, в оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции във вас самите, любими хора, бизнес, ако имате такъв.

Все пак трябва да внимавате чисто финансови приоритети да не застават между вас и близките ви. Сега може да влияете на благоденствието си над обичайното, но от вас ще се изисква да проявявате повече креативност, инициативност, да се освобождавате от онова, което ви дестабилизира, ще имате достатъчно подсказки в това направление.

В любовта – може да промените отношението си, посоката ще бъде определена от практични съждения, реални стойности и според това доколко можете да разчитате на отсрещната страна. Рязко прекратяване на връзки ще се прояви в случай, когато не гледате с любим човек в една посока…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ