СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.05.2018 – 27.05.2018

x


Ежедневието ви става все по- натоварено, но и резултатно. Вашата инициативност не остава незабелязана и ви дава шанс да повлияете положително на доходите си, особено, ако работите на хонорар и условията ви на труд го позволяват.

Ако настоящите позиции не ви удовлетворяват, тогава може би е редно да си потърсите нещо друго и по- перспективно, вероятността да го откриете не е малка.

Водещ интерес по различни поводи за вас е да подобрите материалното си състояние, тази тенденция ще се съхрани за дълго и до есента и действително може да преобрази финансовото ви благополучие. Засега може да получите първи сигнали за тази посока, за предстоящи шансове или варианти за развитие. Оценете ги, преумнтожете ги, думите ви имат чуваемост, самите вие можете да разберете за интересни предложения отправени към вас от влиятелни личности, колеги, любими хора. Информационният поток е много усилен и нещо значимо може да докосне сърцето ви, да остави траен отпечатък в съзнанието ви и т.н.

Склонни сте да преоценявате вашите чувства, връзки и привързаност, но може да се окаже, че сте прекалено критични към близките си. На този етап не можете да се съмнявате в тяхната добронамереност, поне в повечето случаи… В значима степен вие определяте на къде ще насочите отношенията си, в края на периода тази тенденция може да прелисти нова страница и нека тя да ви носи щастие, а не обратното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени