СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.10.2019 – 27.10.2019

x


През настоящия период можете волево да превъртите колелото на съдбата си в нова посока, тя в значима степен ще зависи от вашата собствена воля, може да сте предизвикани от външни обстоятелства да действате крайно или да вземате определящи решения, които касаят в социалния ви статус и бъдещо развитие, но каквото и да е, важното е, че ще имате избор и сте достатъчно авторитетен, силен фактор, така че да карате околните да се съобразяват с вас.

Все пак не са изключени изненади, които рязко да превъртят социалния ви статус в нова посока или поне те показват необходимост от бъдещи промени, които ще засегнат кариерното развитие или пък теми, отнасящи се до местоживеене, до семейството ви, взаимоотношения с него и т.н.

На този етап усещате на къде духат ветровете и може да насочите платната на житейския си кораб в оптимално подходяща за вас посока и без да бързате, голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, от следващата седмица ще можете да обновите и да зададете едно голямо ново начало, според случващото се сега, съответно като оцените на какво можете да разчитате, какво ви дестабилизира, за да го отстраните като проблем.

През цялата седмица ще бъдете социално много активни и често може да се оказвате в център от внимание, ще имате на кого да разчитате, това могат да бъдат приятели, доброжелатели, колеги, с които водите успешни преговори, помагат ви, ако се нуждаете от това или просто се разтоварвате от напрегнато ежедневие. Периодът е подходящ да се сдобиете с повече популярност и по-широка подкрепа със съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пожелаваме ви романтична неделя!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ