СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Голяма част от тенденциите сега се движат повече по инерция. Вие навлизате в период на равносметки, когато можете или трябва да преоцените всичко ценно за вас, съответно – какво ви подкрепя, може да допринесе за благоденствието ви.

В този процес някой от вас ще сбъднат свое съкровено желание, други ще очертаят по-далечни перспективи на развитие, защото част от вашите мечти ще изискват това, за да се осъществят в пълна степен.

Не е изключено да се сдобиете и със скрита опека, усещане, че някой ви пази гърба, разбира се заслужено и следствие на минали ваши действия, които сега се възнаграждават по този начин.

Все пак, ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, препоръчително е да проследите причинно-следствени връзки, да надникнете отвъд видимото, ще имате такава възможност, стига да искате…

Пред вас могат да се разкрият по един естествен начин варианти на развитие, на този етап вие ще ги обмислете, както казах вече – за пълното осъществяване ще се изисква по-дълъг период и в по-далечна перспектива.

Това не пречи да мечтаете, вашата фантазия или подсъзнание ще ви насочват към цели,  които са осъществими, могат да ви подскажат невидими до този момент възможности, но и опасности, там където те съществуват.

Някои от вас ще изпитат нужда да намалят темпото, да се отдръпнат от вид активност, за да изберат посоката си на развитие.

Колкото по-малко споделяте вашите чувства и намерения, толкова повече ще нараства вероятността да ги осъществите на практика, защото и както се казва „щастието обича тишината“, това правило е валидно винаги, но към настоящия момент подчертано за вас.

През тази седмица можете да стабилизирате вашите доходи, може да се доберете до стабилни и дългосрочни източници за печалба, можете да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, а може и да си върнете шансове от миналото, които да допринесат за благоденствието ви.

На този фон – пазете се от манипулации, измами, внимавайте на кого се доверявате…

В оптимален случай – идентифицирате такива процеси и ги отстранявате от пътя си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ