СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 24.02.2020 – 01.03.2020

x


Социалната ви активност перманентно се увеличава, вие все по-активно ще преговаряте за интересите си, ще се стремите да налагате мнението и авторитета си, вероятно не без причина, а защото сега е моментът да създадете и укрепите връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви, за да не позволите да бъдете изместени или да бъде подменено мнението ви.

Имате значима възможност да се справите с това предизвикателство, вие сте доста инициативни и това не остава незабелязано, без съответните позитиви, защото се представяте като конструктивна, волева личност.

Всичко случващо се ще обнови – средата ви на съществуване, позиции, които заемате, в значима степен крайният резултат и нов вектор на развитие зависи от вас самите, действайте енергично, упорито, така както само вие умеете и ще реализирате заплануваното, което ще се изрази в по-широка подкрепа, заздравяване на връзки и съответна подкрепа.

Все пак и в този процес мнозина ще се сблъскват с обстоятелства, които са извън контрола им или действат зад гърба им, не кореспондират с принципи и визия за бъдещо развитие. Може да се добирате до тайна информация, в оптимален вариант – това ще ви помогне да вземете мерки и да отстраните пречките.

В дома и семейството ви също могат да възникнат някои недоразумения или близки, любими хора да имат нужда от повече внимание и подкрепа. Опитайте се да туширате евентуално напрежение с прояви на повече диалогичност, в повечето случаи ще можете да разчитате на добронамереност от отсрещната страна, така че смяна в подхода или някакъв компромис ще превърти всички предизвикателства в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ