СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 24.10.2016 – 30.10.2016

x

10-Capricorn


Притежавате достатъчно сила, амбиция и енергия, за да се справяте с всички предизвикателства в живота ви и не само- тенденцията ви помага волево да се превъртите поетапно на по-високо социално ниво или поне да предприемете някакви съществени стъпки, които да се окажат едно ново начало за бъдещ просперитет и  цикъл в живота ви. Всичко горе-споменато може да е съпътствано от нервно напрежение, да се чувствате предизвикани да бъдете по-инициативни, защото статуквото не може да бъде съхранено, особено за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен.

Активните занимания и фокус върху приоритетна тема са препоръчителни, защото иначе може да бъдете въвлечени в резки обрати, а понякога да пострада и физическото ви здраве.

Все пак, изненади не са изключени, особено в най-близкото ви обкръжение-дом семейство и т.н.

В друг вариант вземате  решителни мерки, с които се разрешавате имотни въпроси, включително наследствени, премествания, уреждане на спорове свързани с имущество, промяна на броя на членовете у дома и т.н.

Понякога въздействието на околните е толкова значимо, че генерално може да се  отрази на плановете ви, дори и те да засягат професионалната ви реализация.

В любовта- склонни сте да ревизирате чувствата си, да се връщате към миналото ,стигате до някакви прозрения, често и като следствие на проведени разговори, отчитане на подробности, убягвали ви до този момент и т.н.

Свободните Козирози могат да се привлекат от личност, която е твърде различна от тях, извън близкото им обкръжение или приятелство да прерасне в нещо повече.

В понеделник- ви занимават чисто материални въпроси, на които въздействате позитивно, като разчитате на подкрепа, алтернативи и обходни пътища.

Във вторник и сряда информационният поток е усилен, чувате новини, от които следва да се възползвате. Но не е препоръчително сами да предизвиквате разяснителни разговори.

В четвъртък и  петък – събитията имат пряко и подчертано въздействие върху имиджа и авторитета ви.

В събота и неделя – разтоварвате се в приятна компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ