СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Повечето от вас се намират в период на промени, които засягат ключови въпроси свързани с кариерно развитие, социален статус, обществено положение…

Сега можете да направите положителни промени, които ще ви подействат обогатяващо, но за целта от вас може да се изисква да си сътрудничите или да получавате вид подкрепа и одобрение от страна на хора и институции, които влияят на благоденствието ви. Добрата новина е, че ще можете да получавате подобна подкрепа, дори и да се налага по-внимателно да избирате собствения си подход или на кого да се доверите, да допускате до себе си.

Все пак вие сега може да постигнете успехи, на които ще можете да разчитате през следващите месеци, а дори и години… Показателни или важни събития може да очаквате в дните на Пълнолунието, което е на 29-ти септември.

Постарайте се през това време да зададете тенденции, които после ще се развиват по инерция като минимум за идните около две седмици… След това ще имате право на още един опит. На този етап следва да се каже, че продължава да ескалират повишени разходи,  които в оптимален случай са неизбежни инвестиции.

Все пак вие изненадващо и бързо може да прекратите контакти, които ви нанасят морални или материални щети… Ако има такива, тогава вие знаете за тях, но сега подобни процеси ще се ускорят, ще изискват изход и решение, но вие няма за какво да съжалявате, ако те ви действат деструктивно, ако определени контакти са непредвидими, дори нелоялни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени