СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, а с това и собствената ви популярност.

Възможно е във вашето укрепление да има хора, които силно ви стимулират, повишават вашата собствена инициативност, помагат ви да разчупите статуквото и да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент.

Демонстрацията на висока квалификация, обогатяването на вашите знания, евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение ще се превръщат в проводници на възможности, понякога и над обичайното, но същевременно това ще е повод за необходимост от повишена адаптивност, а понякога и изненади, които ще ви подсказват какво ново трябва да допуснете в живота си, може би да обновите, за да бъдете по-стабилни и успешни.

Ежедневието вие може да е съпътствано от известни изненади, които променят предварителните ви планове, които пак така ви подсказват необходимост от обновление, което ще засегне текущи дела, независимо дали са свързани с ваша работа, високи и честолюбиви планове, необходимо, за да отговорите на нови изисквания, задачи…

Поради тази причина е хубаво да планувате на момента, за да не пропускате шансове, но и да сте подготвени за някои предизвикателства, да може да реагирате по оптимално адекватен начин.

Ако на работното място са необходими вид трансформации, това ще бъде по-видно от обикновено, вие вече може да сте били предупредени в миналото за това, но сега тези процеси да ескалират и да клонят към развръзки.

Пик от събития, които могат да преобразят по-далечни перспективи на развитие или поне да ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате, можете да очаквате на 29-ти септември, когато предстои Пълнолуние.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени