СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, а с това и собствената ви популярност.

Възможно е във вашето укрепление да има хора, които силно ви стимулират, повишават вашата собствена инициативност, помагат ви да разчупите статуквото и да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент.

Демонстрацията на висока квалификация, обогатяването на вашите знания, евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение ще се превръщат в проводници на възможности, понякога и над обичайното, но същевременно това ще е повод за необходимост от повишена адаптивност, а понякога и изненади, които ще ви подсказват какво ново трябва да допуснете в живота си, може би да обновите, за да бъдете по-стабилни и успешни.

Ежедневието вие може да е съпътствано от известни изненади, които променят предварителните ви планове, които пак така ви подсказват необходимост от обновление, което ще засегне текущи дела, независимо дали са свързани с ваша работа, високи и честолюбиви планове, необходимо, за да отговорите на нови изисквания, задачи…

Поради тази причина е хубаво да планувате на момента, за да не пропускате шансове, но и да сте подготвени за някои предизвикателства, да може да реагирате по оптимално адекватен начин.

Ако на работното място са необходими вид трансформации, това ще бъде по-видно от обикновено, вие вече може да сте били предупредени в миналото за това, но сега тези процеси да ескалират и да клонят към развръзки.

Пик от събития, които могат да преобразят по-далечни перспективи на развитие или поне да ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате, можете да очаквате на 29-ти септември, когато предстои Пълнолуние.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени