СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 27.02.2023 – 05.03.2023

x


През настоящата седмица може да проведете достатъчно важни или определящи за бъдещото ви развитие разговори. Общуването е проводник на възможности, шанс да превъртите някои предизвикателства в полза или пък да привлечете доза късмет на ваша страна.

Може да удовлетворите ваша прищявка, да сбъднете съкровено желание, защото има кой да ви подкрепи, това може да е любим човек или друга личност, която влияе на бъдещите ви перспективи на развитие.

Въпреки всичко, ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, то може да е съпътствано от висока конкуренция, изисквания, полезно е да се пазите от манипулации и измами, внимавайте кого допускате до себе си и на кого се доверявате.

Полезно е да изчистите обкръжението си от определени личности, които по-скоро могат да препятстват успехите ви, ако има такива, ще ги идентифицирате, тази тенденция в значима степен ще се запази и през следващата седмица, бъдете внимателни и всичко ще е наред.

През настоящия период може да преодолеете някакво предизвикателство, което касае финансовото ви състояние.

Препоръчително е да защитавате интересите си, да не губите по-далечни цели от поглед, за да не се изгубите, образно казано.

Резултатите са дълготрайни, ако не ви удовлетворяват, това ще е ясен признак, че съвсем скоро ще трябва да прелистите нова страница. Повечето от вас се радват на подкрепа от страна на своето семейство, може да си устроите празник у дома, вероятно и не без причина.

Добре се развиват въпроси с недвижимо имущество, местоживеене, ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени