СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 27.06.2022 – 03.07.2022

x


През тази седмица вие се представяте отлично на работното си място, можете да направите пробив в кариерното си развитие, да стабилизирате доходите си или пък да се доберете до дълготрайни източници за печалба, които може и да не са твърде високи, но пък ще бъдат регулярни и надеждни.

Това е подходящо време да преговаряте за интересите си!

Все пак е полезно и да се пазите от манипулации, такива не са изключени, но вие може да ги идентифицирате, съответно да ги отстраните от пътя си и да защитите себе си и т.н.

Повечето от вас ще могат да разчитат на своето семейство, ще проведат конструктивни разговори с близките си, а това ще доведе до стабилизация на различни нива,  включително и в чисто материален аспект.

Все пак и в някои случаи са възможни различия между вас и вашия партньор относно битови и имотни дела. Ако възникнат  подобни разногласия, опитайте се да ги изчистите, особено в дните на новолунието, което е на 29-ти юни.

Посети семена, които искате да прорастват и през следващите седмици, месеци, които ще подобрят комфорта ви на съществуване, включително като се справите с имотни и наследствени дела, битови и т.н., дори и това да изисква известен компромис от ваша страна.

Вашите партньорски отношения се обновяват, в по ярки краски ще набележите силни и слаби звена, нека това да се превърне в повод да укрепите взаимоотношенията си… и като си изработите своеобразна стратегия…

Новолунието ще е много подходящо за това.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени