СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.05.2015 – 24.05.2015

x

 

5-Leo


Новолунието от понеделник ще постави акцент и за следващия месец върху социалния ви статус – кариерно развитие, брак, като минимум – начин, по който ви възприемат околните. Той се трансформира и преминава на ново ниво, поради вас самите или обновените условия около начина ви на живот, изисквания, които се отразяват и върху собствения ви авторитет. Така или иначе, през тази, а и следващите няколко седмици, вие ще трябва да акцентирате върху по-добрите си позиции сред другите – близки, приятели, колеги, подобни теми дори и да ви са се стрували изяснени, сега ще се преразгледат и преосмислят – това може да са стари връзки, които ще напомнят за себе си или теми от миналото, свързани с тях ще се активират и ревизират, така че до средата на юни ще заемат друго място в сърцето, а и битието ви.
Във вторник и сряда получавате първи сигнали в тази посока. До средата на юни ще пресеете не една важна за вас връзка. Хубавото е, че винаги едни шансове ще бъдат заменяни от други, тълкуванията под опеката на Юпитер продължават да бъдат „всяко зло за добро“ и вие ще се убедите в това, макар и на по-късен етап, когато Меркурий отново стане директен и разплете възел от емоции, затягащ се в настоящия момент…
В четвъртък и петък подсъзнанието ви работи на пълни обороти, всичко ценно за вас се вижда от друг ъгъл, а до колко ще е ценно и за в бъдеще – получавате „сигнали“ през тези дни.
Силна интуиция – доверете й се, но си дайте почивка и/или намалете темпото, за да се вгледате в цялостната картина, а ида се презаредите с енергия – имате нужда от това.
В събота и неделя ще намерете начин да порадвате сърцето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ