Седмичен хороскоп Везни 06.04.2015 – 12.04.2015

x

 

 

 


 

Безспорно привличате внимание. В душата ви е неспокойно, а някой от вас са на прага на житейски кръстопът, поради външни, често независещи от тях обстоятелства. Вашата покровителка Венера почти през цялото време е неаспектирана, подобно на нея вие или не заемате твърде активна позиция или пък „контролният пакет" е в ръцете на ваши патньори – лични и делови. Ясно е, че трябва да се стремите да ги хармонизирате, а не обратното. Добрата новина е, че можете да разчитате на приятели, колеги. Като цяло околните са източник на провокации, но и възможности, които да разширят хоризонтите пред вас и да създадат внезапни и „обновени" перспективи.

Домът ви също изисква вид трансформации – обърнете внимание на „сигналите" в това направление и канализирайте в една по-подходяща за вас посока.

Понеделник, вторник и сряда преобладават въпроси, свързани с материалното ви положение или подобни отнасящи се до сигрността ви в един по-общ смисъл. Не позволявайте теми от такова естество да застават между вас и любими хора. Постепенно ескалират въпроси със стари дългове – финансови, но и морални.

В четвъртък и петък информационният поток е доста засилен, не са изключени и изненади. Чрез дар словото си имате шанс да превъртите негативи в позитиви, ако се налага.

В събота и неделя сте напрегнати, това може да е своеобразен край или ново начало, според собствените ви желания, а и зададено вече направление…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Райе за свежа визия в сряда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ