СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 02.01.2023 – 08.01.2023

x


Вие се намирате в прекрасен период, през който можете да постигнете позитивни резултати, които се отнасят до вашето кариерно развитие и професионална реализация,  респективно – доходи.

Някои от вас може да си върнат минала възможност, ако сте пропуснали такава, може да получат втори шанс или известие, което очакват и то им позволява да се изкачат по йерархичната стълбичка или да осъществят своите честолюбиви планове.

Като минимум периодът е подходящ да оздравите позициите си на работното място, а ако условията на труд го позволяват – сега е моментът и чрез вид подкрепа и одобрение да се повишат вашите приходи, да печелите по-добре.

Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, това ще е сериозен признак, че трябва да потърсите нещо друго и по-подходящо за вас.

До какви върхове може да се доберете, какво ви подкрепя или трябва да преодолявате и приоритетно в професионален аспект – оценявате в дните около пълнолунието, което е на седми януари. През настоящата седмица вие ще се радвате на все повече подкрепа, добронамереност от околните и съответните позитиви. В любовта – може да оздравите отношенията си, ако това се налага, може да превъртите привързаността и бъдещи перспективи на още по-добро ниво.

Ако сте сами, имате шанс да срещнете любовта през настоящия период или до края на януари.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени