СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 02.07.2018 – 08.07.2018

x


През тази седмица се появяват благоприятни възможности да въздействате позитивно на дома и семейството си, на атмосферата си на съществуване. В друг вариант – предпочитате усамотението или пък да пътувате, за да се предпазите от ескалиращо напрежение. Моментът е подходящ да инвестирате в дома си, да направите вид преобразования в този сектор, които ще допринесат за хармонията, разбирателството и т.н. 

Ежедневието на повечето от вас е извън обичайният ритъм, защото така предпочитат и се занимават със странични ангажименти или пък това е необходимост наложено отвън. Каквото и да е, вероятно ще възникнат спонтанни идеи как да пренаредите приоритетите си, за да сте по-успешни, но и не толкова натоварени, да имате време и за себе си, че и за здравето си.

Ваши партньори – лични или делови, продължават да се държат по-агресивно. Вие може да попадате в ситуация на повишена конкуренция, която ви въвлича в разгорещените дебати или словесни войни, а в този процес, вие трябва да отстоявате интересите си, за да не бъдете подменени.

Все пак е полезно да залагате на диалогичността, защото може да попаднете в конфликтни ситуации, които трудно ще се разрешат през идните седмици, че и повече. В оптимален вариант – вие привличате силни и енергични партньори, от които можете да се възползвате. Някои дами могат да получат известие от стара любов,  въпрос на избор е как ще реагират…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ