СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 03.08.2020 – 09.08.2020

x


През първата част от седмицата може да ви измъчват въпроси, които отчитате за извън контрола си, действащи зад гърба ви и т.н. Това може да са въпроси отнасящи се до професионалната ви реализация или пък взаимоотношения на работното място, или това са приоритети, касаещи вашето здраве.

Сега ще можете да се доберете до скрита информация, да погледнете истини, такива, каквито са. Случващото ще е повод за мнозина да вземат определящи решения… Тенденцията ще ескалира през втората част на периода и някои от вас ще направят изненадващи изказвания, ще действат непредвидимо и така ще преобразят социалния си статус – кариерно развитие или важни взаимоотношения, репутация като минимум.

Мнозина ще се представят в неспецифична светлина, ще проявят нови качества от себе си, но не без причина, а това ще бъде своеобразен отговор на динамична и променяща се картина около тях самите…

И действително, колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртате предизвикателствата в полза.

Някои от вас ще се стремят към повече свобода, за да изразят себе си, няма да търпят ограничения и по един естествен начин ще открият алтернативи на развитие, ако статуквото не ги удовлетворява, ако искат да се освободят от тежести, отговорности, които повече ги натоварват, отколкото да допринасят за развитието ви.

Като своеобразен отдушник е демонстрацията на висока квалификация, която ще се цени, също пътувания, които могат да ви отделят от рутината, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, които ще ви подават ръка, ще се превръщат в проводник на по-широки възможности за развитие, своеобразно израстване, тенденцията ще се усилва до средата на август, възползвайте се…

Самоувереността ви постепенно ще расте, както и шансовете да реализирате идеите си, да бъдете чути и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ