СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 03.10.2022 – 09.10.2022

x


Вашата социална активност през тази седмица е много висока и така е правилно, защото общуването се превръща в проводник на множество възможности.

Водите полезни и конструктивни разговори, които могат да се превърнат в повод да утвърдите авторитета си в колектив, да разширите вашето влияние, да получите вид подкрепа и одобрение, благодарение на които ще постигнете по-лесно вашите идеи и желания.

Радвате се на по-голяма добронамереност.

Може да получите приятни известия и предложения, от които да се възползвате.

Периодът е подходящ да укрепите партньорските си отношения, ще имате такава възможност или тя ще се прояви по един естествен начин и чрез комуникация, обсъждане на общи и бъдещи планове и т.н.

Ако това не винаги е така, значи някои различия между вас са много по-дълбоки, от дълго време и със съответните последици.

В чисто професионален аспект вие пак така може да извършите положителни промени… Животът ви е доста динамичен, понякога напрегнат, водеща цел и задача за мнозина е да се справят с повишена конкуренция, да отговорят на покачващи се изисквания.

През настоящия период и в по ярки краски виждате кой или какво ви дестабилизира чисто финансово.

Нека вид задълбочен анализ е повод за изграждане на стратегия, която ще спре течове,  които могат да ви дестабилизират материално и за дълго. Създавайте и укрепвайте връзки,  които могат да ви помогнат да превъртите подобни неразрешени и предизвикателни въпроси в една по-подходяща и позитивна посока за вас.

Сега можете да влияете на всички нива във вашия живот, да се справяте с предизвикателни теми, включително и чисто финансови чрез преговори, подкрепа, сътрудничество, но също като прекратите контакти или договори, които ви нанасят щети.

Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени