СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 05.04.2021 – 11.04.2021

x


През тази седмица вие можете да разчупите границите на възможното пред себе си като постигнете по-високи резултати от настоящите, изкачите се по йерархичната стълбичка, затова може да ви помогне високата ви квалификация, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, опека от страна на влиятелни личности. Звездите ви надаряват с доза късмет към настоящия момент, възползвайте се по оптимален начин.

Вие може да идентифицирате този късмет в лицето на конкретни личности, които се превръщат в благодетели или това са обстоятелства, които пак така са на ваша страна.

Ако ви интересуват въпроси, които се отнасят до сключване на дългосрочни договори, уреждане на документи, разрешаване на юридически казуси, то по всички гореизброени приоритети вие ще получавате „зелена светлина“. Това е подходящ период да се целите по-надалеч и по-нависоко, за да направите своеобразен скок във вашето бъдеще.

В любовта – през тази и следващата седмица вие се намирате в прекрасен период да оздравите партньорските си отношения, можете да им зададете нов Вектор на развитие, който е по-позитивен за общото ви бъдеще, например като обсъждате общото си бъдеще, вземете важни решения, например да сключите брак, ако все още не сте, но разбира се може и да е нещо друго. Примерът само показваше в колко определящ период сте за вашите отношения.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта, особено, ако пътувате, но не само. Започнати партньорски връзки сега обещават да бъдат надеждни и перспективни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ