СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 05.07.2021 – 11.07.2021

x


Седмицата може да ви провокира към варианти на развитие, ако статуквото не ви удовлетворява. В друг случай – занимавате се с допълнителни ангажименти, които са извън рутината и традиционното, но всичко гореизброено може да се превърне в повод за приятни преживявания, сбъдване на съкровено желание, авариен изход от напрежение, ако се нуждаете от такова, справяне с въпроси, които са натрупани във времето, но без решение, също – начин да подействате позитивно на доходите си, ако това ви интересува.

През тази седмица, може да изпитвате вътрешно безпокойство или силно желание за промяна, в такъв случай вие може да отговорите на този порив, защото той няма да е случаен, тоест нерядко ще е интерактивен и провокиран от външни обстоятелства, които не бива да пренебрегвате, за да може да ги контролирате и насочвате.

Но трябва да обмислите много добре и внимателно преобразувания, които трябва да са и с по-далечна перспектива на развитие.

Ориентирайте се към нещо ново, модерно, актуално за съвременното общество като очакване от вас, което ви дава повече свобода, шанс да изразите своя потенциал и т.н. Концентрирайте се върху подобни възможности и те ще възникнат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени