СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 05.09.2022 – 11.09.2022

x


Седмицата е подходяща да подействате позитивно на вашите доходи, може да ги повишите, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да получите внезапни шансове за кариерно развитие, по-голяма свобода на действие, така че да разгърнете вашия потенциал, ако условията на труд го позволяват.

Ако това е невъзможно, тогава може да си потърсите и намерите нещо друго и по-перспективно, колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова повече ще нараства вероятността да намерите източници за печалба или да увеличите благосъстоянието си,  понякога и по един внезапен и дори изненадващ начин.

Конкуренцията около вас е доста висока, това може да предизвика напрежение, понякога и разговори, които ви въвличат в словесни двубои и дори конфликти, избягвайте такива,  защото те могат да се провлачат много дълго време.

Някои от вас могат да постигнат договорки в обективно сложна среда, които ще изискват повече време, за да се реализират в пълна степен. Пазете се от някои преувеличения в общуването, не се доверявайте на всичко чуто.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени