СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 06.03.2023 – 12.03.2023

x


На 7 март сатурн преминава в зодиакалния знак Риби и през следващите около две години и половина ще ви концентрира силно върху приоритети, които касаят финансовото ви състояние. То ще е като скачени съдове – за държавни или финансови институции, с които трябва да уредите вашите сметки, образно казано.

Някои от вас може да се доберат до дългосрочни договори, други да получат обезщетение, вероятно ще има и такива, които ще излязат в заслужен отпуск или дори пенсия…

Може да се наложи да уреждате и наследствени дела.

Ако имате дългове, те може да натежат и да изискват разплащане, в такъв случай следва да си изградите стратегия, която е по-дългосрочна или ви дава шанс да делегирате някои отговорности.

При всички случаи – може да се концентрирате силно в посока да получите финансова или морална подкрепа от страна на хора, които ще стабилизират вашия живот на различни нива – финансово или морално. Сатурн може да изисква от вас да направите важен избор преди да преобразите живота си, а това да обнови и промени вашата среда на съществуване.

През настоящия период може да ви се налага да се справяте с повишена конкуренция или пък да отстраните от пътя си хора или обстоятелства, които могат да ви нанесат щети, ако има такива, това ще бъде по-видно от обикновено, нека да е повод и да вземете мерки, особено в дните на пълнолунието, което е на 7 март.

Хора, стоящи далеч от вас, евентуални пътувания, ще ви действат доста позитивно, ще ви зареждат.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път или може да оздравите настояща връзка – като излезете извън традиционната среда.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени