СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 07.10.2019 – 13.10.2019

x


През тази седмица информационният поток продължава да е много усилен. Чувате новини, водите разговори, които могат да имат силно преобразуващ ефект върху вашите бъдещи планове предимно в професионалната реализация, но може да е нещо друго, което е приоритетно за вас, свързано е с ангажименти в ежедневието.

В този процес може да ви се налага повече от обикновено да демонстрирате натрупан опит и авторитет, за да наложите мнението си, утвърдите позициите си, отговорите на високи изисквания или дори противопоставяне с по-възрастни и влиятелни персони. Ако е невъзможно да преодолеете това предизвикателство, тогава можете да решите да промените професионалната си реализация. Ако успеете, тогава позициите ви ще станат по-стабилни, можете да се изкачите и по йерархичната стълбичка.

През целия период ескалират изненади, които може да са свързани с общественото ви положение или с дома и семейството или пък и с двете сфери от живота ви едновременно, като едната ще оказва влияние на другата и обратното. Например, решения за промени в кариерното развитие трябва да се обсъждат у дома и с близките или пък лични въпроси се отразяват на имиджа и социалния статус, бъдещи планове.

Тази тенденция ще засегне най-силно родените през първия период на зодията, но и всички останали в различна степен. Помислете какво трябва да трансформирате по водещи за вас теми, за да отговорите на нови изисквания, променена обстановка, към която трябва да се адаптирате. Не губете по-далечните цели от поглед, не правете компромиси с нещо любимо, скъпо за вас, което трябва да удържите и звездите ще ви подкрепят…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени