СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 08.08.2022 – 14.08.2022

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, значи вие влияете на тенденции над обичайното и те имат широко отражение.

През тази седмица предстои едно от най-важните пълнолуние за вас през годината на 12 август, защото обхваща и вашия зодиакален знак. Възможно е да вземете важни решения,  които да преобразят вашия социален статус, това може да засегне кариерното ви развитие или пък брачни отношения, обществено положение и т.н.

Промените могат да бъдат напълно позитивни за вас и да са повод да се канализира в оптимално позитивна за вас посока евентуално напрежение, което ескалира в последно време.

Може рязко, спонтанно, дори по външни причини да се намери отговор или решение за сложни въпроси.

В този процес може да се изисква от вас да направите избор и според това доколко се чувствате подкрепени от хора и обстоятелства в настоящото направление.

Ако случващото се не е точно така както искате или очаквате, тогава вие спонтанно, понякога изненадващо, ще прелистите нова страница в живота си, който ще се преобрази.

В партньорските отношения, и лични и делови, ескалират равносметки, могат да се тестват за здравина, също да изискват обновление, за да не се разпаднат, за да бъдат по-надеждни в бъдеще.

Стари и неразрешени казуси могат да напомнят за себе си, реагирайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

На работното място и в ежедневието също могат да възникнат ситуации, които да ви помогнат да надникнете отвъд видимото, за да направите избор, ако се налага такъв.

Припомням, че имате силата да влияете на случващото се над обичайното, тази възможност ще се усили след 11-ти август, когато Венера ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще ви закриля през идния около месец.

Под опеката на Венера дори и да има някакви предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате по-леко.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени