СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 09.01.2023 – 15.01.2023

x


Настоящата седмица е отлична да спечелите нещо важно за вас, да извършите положителни преобразувания на работното си място, да утвърдите авторитета си или пък да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Вие може да постигнете успехи и в чисто професионален аспект, да утвърдите тенденции,  които ще се окажат положителен векторна развитие за вас и през следващите седмици,  месеци, а може и по-дълго. Като минимум разбирате на кого или какво можете да разчитате…

Ако случващото се не ви удовлетворява и не се развива точно така, както искате или очаквате, тогава това ще бъде признак, че предстоят промени и е хубаво да се ориентирате към нещо друго, което ще ви носи удовлетворение в бъдеще.

Меркурий е все още е ретрограден, дава ви възможност да наваксате с евентуални пропуски, да пренаредите приоритетите си по важност, да промените нещо в ежедневието си, за да бъдете по-ефективни, дори по-здрави. На този етап повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от околните.

През първата част от седмицата вашата популярност расте, в обкръжението ви може да има енергична или добронамерена личност, която ви помага, въодушевява и т.н. Ако има различия между вас и важни за вас хора, включително партньори, лични или делови, това ще бъде по-видно през последните дни на седмицата, нека това да се превърне в повод да ги отстраните, да изчистите евентуални недоразумения, да внесете вид преобразувания, за да укрепите съответните връзки…

Периодът е показателен дали и с кого гледате в една посока…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени