СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.01.2021 – 17.01.2021

x


Настоящата седмица е важна за вашата професионална реализация, възползвайте се от новолунието на 13-ти януари, така че да поставите едно ново начало в този сектор от вашия живот, например да наложите авторитета си, да изчистите евентуални недоразумения, да се изкачите по йерархичната стълбичка и т.н. Ако това е невъзможно на настоящото ви работно място, тогава вие ще може да потърсите нещо друго и по-перспективно…

При всички случаи, настъпват промени, които могат да бъдат напълно във ваша полза, ако вие проявите вашите лидерски качества, висока адаптивност към нови условия на труд или изисквания, така ще може да се справите и с повишаващата се конкуренция, няма да позволите да бъдете изместени, напротив – ще излезете победители.  Демонстрацията на висок професионализъм, борбеност и преследване на целите до краен предел също ще ви бъдат много полезни. Навлизате в период, през който ще се чувствате перманентно предизвикани да се доказвате. Не е изключено да ескалират дебати, които ще се отразят пряко на общественото ви положение, репутация и кариерно развитие.

В този процес е препоръчително да избягвате конфронтации, съзнателен стремеж трябва да бъде да привличате на ваша страна опека от страна на влиятелни или властимащи личности, това ще ви предпази от евентуално напрежение и ще ви спести неприятности, все пак ще е въпрос на ваш избор, може да потърсите нещо друго за реализация и по-подходящо за вас.

Друга важна или водеща тема са брачните ви отношения или сериозни партньорски отношения. Периодът е „тестови“ за тях. Ако сега всичко е наред, значи може да разчитате на това и в бъдеще, а вашите отношения са достатъчно здрави и надеждни. Ако ескалират сътресения, понякога и изненадващи, случващото се ще изисква да му обърнете по-голямо внимание, защото последиците могат да бъдат по-широки, отколкото предполагате, „коренчето много по-дълбоко“ и съответно да изисква повече старание, задълбочени мерки и още в началото, за да прорастват само позитиви, негативите да се елиминират и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Минимализъм в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ