СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.07.2022 – 17.07.2022

x


Най-важното събитие през тази седмица е пълнолунието, което е на 13-ти юли. То ще освети важни за вас въпроси и може да се превърне в своеобразен мост между вашето минало и бъдещо развитие. По друг начин казано – случващото се ще ви подскаже какво да оставите в живота си, защото е перспективно и си струва, какво следва да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време. В този процес ще се сблъсквате с тайни, там където ги има, ще погледнете на обикалящата действителност от един друг и скрит на пръв поглед ъгъл.

Ако нещо не върви, препятства вашето бъдещо развитие, тогава е по-добре действително да се разделите от него, за да бъдете по-ефективни на различни нива, предимно в професионалната ви реализация, но не само. Изчистването от всичко ненужно, пренареждането на приоритетите ви, може да е полезно, както за вашите успехи в кариерното развитие, обществено положение, така и за вашето здраве, тонус и т.н.

Не пресирайте събитията, голяма част от случващото се е повече по инерция.

В този смисъл – твърде вероятно е пред вас да се оформят и внезапни шансове, вид развръзки, които са награда за полагани от вас до този момент усилия.

Пред други могат да се оформят варианти на развитие, своеобразни „аварийни изходи“, но те пак са следствие на усилия, които сте полагали до този момент.

Изненадващи възможности могат да превъртят всякакви предизвикателства в полза.

Хубаво е да се оглеждате извън традиционното, да допускате нещо ново в живота си, ако то трябва да нахлуе в него, това ще ескалира спонтанно и почти неудържимо…

По време на пълнолунието ще разберете какво подкрепя вашите честолюбиви планове, приоритетно в работа и реализация, оценете го, живейте така, както бихте искали това да бъде като минимум през следващите около две седмици.

Партньорските отношения – намирате се в благоприятен период да ги оздравите, така и ще бъде, ако не са преминати определени граници.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ