СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.11.2019 – 17.11.2019

x


Пълнолунието от 12 ноември осветява ключови въпроси, които се отнасят до кариерното ви развитие, имидж, но и условия на съществуване, например местоживеене, подкрепа и разбирателство в семейството и т.н. Аспектацията на звездите е такава, че можете или трябва да създадете първо стабилна база на съществуване, например да подействате положително на хармонията, разбирателството и взаимо-помощта у дома, да разрешите имуществени казуси преди да продължите напред.

В друг вариант, трябва да намалите темпото, да обърнете повече внимание на лични приоритети, в някой случаи и на здравето си.

Можете да изградите едно голямо ново начало „от корен“. Дали сте поели в правилна посока разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 12 ноември.

Ако съществуват пропуски, обърквания, които се отнасят до дома, семейството, недвижимо имущество или место-живеене, то сега се оформя втора възможност да изгладите подобни въпроси и да ги насочите в една по-позитивна за вас посока, не е изключено стари шансове отново да се възвърнат към вас.

През цялата седмица може да водите активни преговори, информационният поток е много усилен, това ще е повод да сбъднете ваше съкровено желание, да получите подкрепа, ако се нуждаете от такава, вероятно ще чуете новини, предложения, които ще стоплят сърцето ви или ще се превърнат в отправна точка за бъдещо благоденствие.

Ако имате собствен бизнес, работата ви е творческа, тогава може да постигнете успехи, на които после ще разчитате дълго. Все пак в този процес са възможни допълнителни разходи, в оптимален вариант – необходими инвестиции.

В любовта може да изпитвате известна несигурност, колебание, ако има тайни или недоверие, то ще ескалира и нека да е повод да се изясни, изчисти. Чрез разяснителни разговори можете да превъртате почти всяко предизвикателство в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени