СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.12.2023 – 17.12.2023

x


Повечето от вас са отдадени на любими хора, приятни занимания, забавления… Добре ще се справяте само с дела, които са ви приятни, иначе ще намирате начин да избягате от онова, което не ви харесва, включително и като делегирате отговорности.

Това е чудесно време да изпъкнете, действително да се вслушате в сърцето си и да му дадете онова, което най-силно желае, а то ще ви показва по един по-ярък начин, кое е най-доброто за него и съответно за вас.

Мнозина ще са доста емоционални, а това по един естествен начин ще усили вашата интуиция и вие в по-ярки краски ще виждате кои от мечтите ви са осъществими,  евентуално каква цена трябва да платите, буквално и в по-широк смисъл.

Твърде вероятно е да ескалират повишени разходи, които са вложения във ваш бизнес, във вас самите или собствените ви желания… Ако всичко е умерено, добре преценено и без крайности, тогава ще наред.

Все пак е полезно да се пазите от подвеждане, финансови спекулации, измами, вид неточност, които са способни да ви нанесат щети.

Аспектацията на звездите е такава, че е в по-ярки кратки ви показва евентуални илюзии,  дори некоректност, ако такава съществува, но това винаги е полезно… Вие също ще можете да забележите или разберете доколко отсрещната страна е лоялна към вас.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любими хора, ще можете да разчитате на същото и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени