СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.09.2021 – 19.09.2021

x


Вие все още сте в период, през който може да направите пробив в професионалната си реализация и да повишите вашите доходи, да спечелите нещо важно за вас, да материализирате ваше желание. Част от случващото се ще ескалира като развръзка или награда за полагани от вас до този момент усилия, но все пак е препоръчително сега да проявявате много висока инициативност в тази посока, за да не пропуснете някои шансове…

Повишени разходи също са доста вероятни, понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви. Периодът не е благоприятен да задлъжнявате и да теглите кредити, освен това трябва да сте по-внимателни при взаимодействие с чужди ресурси, хубаво е да се пазите от измами, да бъдете бдителни – кого допускате до себе си.

Ако забележите че определени личности се превръщат в проводник на загуби, явно ще трябва да промените подхода си към тях или въобще да се разделите с тях и да ги отстраните от пътя си.

Вашата социална активност перманентно ще расте и тази тенденция ще се усили през втората част от седмицата…

Причините за това могат да бъдат различни, например в обкръжението ви може да се появят енергични личности, които ви стимулират да действате и реагирате точно така,

В друг случай – вие трябва да защитавате интересите си, може да се въвлечете в спорове, пак така на работното си място, но не само и от вас ще се изисква да си служите с думите като с оръжие и да излезете победители.

Има голяма вероятност за това, но ако все пак скъсате някои връзки или договори, това ще бъде сериозен признак, че действително е добре да се разграничите от тях, за да се предпазите и от бъдещи загуби.

В дома и семейството ви ескалират промени, не са изключени леки недоразумения с членове на семейството или с вашия партньор, нека това да се превърне в повод да изчистите различията и да хармонизирате най-близката си среда, а не обратното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ