СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.10.2019 – 20.10.2019

x


Вашата социална активност продължава да е много висока и така е правилно, за да създадете и укрепите връзки, които ще ви са полезни в професионалната реализация или пък ще ви помогнат да осъществите ваша сърдечна мечта…

Ако имате желание да стартирате собствен бизнес, сега проведени разговори и преговори ще се оказват много полезни. Ако работата ви е творческа или вие вече имате собствен бизнес, тогава през настоящия период ще можете да направите своеобразен пробив, да подействат е позитивно на реализацията си, вероятно за сметка на  повишена натовареност, необходимост да създавате и укрепвате връзки,  да преговаряте за интересите си и т.н.

Ако сте служители във фирма, тогава ежедневието ви ще е доста натоварено, ще се  налага да отстоявате мнението си по-твърдо, вероятно да се справяте с повишена конкуренция или изисквания. Можете да въздействате и превъртате предизвикателствата в полза като проявявате по-висока инициативност и креативност, демонстрирате вашите качества, само рекламирате се и т.н.

Ако все пак тенденциите не се развият точно така, както очаквате, тогава може да скъсате договори или служебни отношения, защото явно са изчерпани. Ако все пак не желаете такава развръзка, тогава ще се наложи да наблягате на дипломатичност, да избягвате конфронтации с по-възрастни и авторитетни фигури.

През първата част от седмицата могат да ескалират изненади, които са свързани с кариерното ви развитие или други ключове за вас въпроси, свързани с базисна сигурност, включително дом и семейство. Не пренебрегвайте подобни сигнали, които могат да ви покажат императивно изискване за обновление, което вие трябва да инициирате, за да не се провокира то отвън и независещи от вас причини.

През втората част от седмицата евентуални предизвикателства свързани с хармонията у дома постепенно се канализират в подходяща за вас посока и по един конструктивен начин, усилете тази тенденция, действайте в тази посока и звездите ще ви подкрепят.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени