СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.04.2024 – 21.04.2024

x


През настоящата седмица вие получавате уникален шанс да извършите промени, чрез които можете да направите пробив в кариерното си развитие или пък да осъществите ваши мечти, които касаят високи и честолюбиви планове, отразяващи се на социалния ви статус.

Някои от вас може да започнат работа или да получат предложение за такова, които ще им дадат възможност да просперират за дълго.

Други ще допуснат нещо ново и различно в реализацията си, което пак така ще е повод за своеобразен прогрес.

Между вас може да има и такива, които ще се сдобият с благодетел, закрилник… Може да срещнете личност, която да преобрази живота ви или пък да вземете решение да сключите брак с богат партньор, но и достатъчно своенравен и независим…

Всички шансове сега ще изискват от вас „висш пилотаж“, така че чрез висока адаптивност,  креативност да удържате вид победи и поет път на развитие. Ако все пак има определени личности или обстоятелства, силни врагове или конкуренти, които застават на пътя ви,  това ще бъде по-видно през втората част от седмицата и нека да се превърне в повод за бързи и адекватни мерки, за да избегнете евентуална бъдеща дестабилизация.

През втората част от седмицата може да бъдете принудени да действате неспецифично, за да отговорите на външни очаквания и да се справите с някои предизвикателства.

Вашите успехи на този етап пряко зависят от подкрепа и одобрение на околните, вие сте „под светлината на прожекторите“, определени личности могат да ви извисят до небесата,  но и да ви превъртят надолу към дъното, имайте го предвид и изберете внимателна стратегия, която на този етап ще определи много или всичко като бъдещ вектор на развитие.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение, ще ви носят щастие, приятни преживявания.

При пътувания може да укрепите сърдечни връзки или да срещнете любовта, ако сте сами.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени