СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.06.2020 – 21.06.2020

x


През тази седмица за вас приключва един от най-важните периоди, който влияе подчертано на общественото ви положение, позиции, които заемате в колектив, подкрепа, до която можете да се доберете от страна на околните и със съответните последици.

По-голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, ключовите събития са предимно зад гърба ви, а на този етап предстоят развръзки, които трябва да са съпътствани със съответни анализи от ваша страна, съответно – на кого и в каква степен можете да разчитате, защото това ще определи много или всичко от бъдещите ви планове за развитие.

Водеща задача може да бъде също така да оздравите важни за вас връзки, такива, които ще допринесат за благоденствието ви и да отстраните други, които определено ви действат деструктивно.

През цялото време имате шанс да се сдобивате с допълнителна, полезна информация, включително такава, която ви показва скрити процеси там, където ги има, но същото така и паралелни, неявни на пръв поглед шансове за развитие.

Ако се нуждаете от варианти – те задължително ще се оформят пред вас. Но на този етап няма за къде да бързате, а по-скоро трябва да следвате естествения ход на нещата… Ако нещо е на път да напусне живота ви – пуснете го, това ще бележи край на деструктивни влияния или изчерпани възможности, които са ескалирали поне през изминалото полугодие.

Засега се оформят нови и по-далечни перспективи на развитие, но по-скоро като очертание в далечината, идея, предложение, опека, до която можете да се доберете.

В края на седмицата /неделя/ предстои Новолуние и със Слънчево затъмнение, което още повече ще усили тази необходимост да задавате план за по-далечни перспективи на развитие, някои допълнителни шансове сами ще застават на пътя ви, а други – вие ще трябва потърсите и имплантирате в начина си на живот. Не е изключено да си върнете нещо отмило и пропуснато, ако това ви интересува…

„Щастието обича тишината“ и колкото повече действате, но без да афиширате всичките си намерения, толкова по-далеч ще можете да стигнете. Огледайте се извън традиционното и внезапно ще разкриете допълнителни пътища за реализация, понякога това ще възниква и като спонтанна необходимост…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ