СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.05.2022 – 22.05.2022

x


Седмицата стартира с пълнолуние и лунно затъмнение, които осветяват приоритети, свързани с вашия дом, семейство или местоживеене. Всичко това може да се отрази и на вашата професионална реализация, обществено положение. Например, някои от вас могат да се захванат през следващото полугодие с ремонти, уреждане на наследствени въпроси,   имотни казуси, които по един естествен начин ще се отразят и на вашето кариерно развитие.

В друг случай – може да изберете работа, която да извършвате и от вашия дом.

Някои от вас могат да променят своето местоживеене или своите брачни отношения,  според натрупали се тенденции в миналото, които сега ги застигат, посланията не са еднозначни, така че някои от вас може да се обвържат, може да им се налага още повече да се съобразяват със своя партньор или да му помагат по някакъв начин, други могат да се разведат, зависи какво се е натрупало преди.

Настоящата седмица е много показателна за бъдещи тенденции, опитайте се да ги насочвате, особено през първите дни, дори и на мисловно ниво, като взети решения и т.н.

Някои представители на този зодиакален знак могат да излязат в пенсия или радикално да променят бъдещи перспективи на развитие относно своята работа и като станат по-самостоятелни, независими и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени