СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.11.2020 – 22.11.2020

x


През тази седмица имате възможност да направите положителни промени във вашия дом и семейство, да се справите с имуществени казуси, също отнасящи се до местоживеене и т.н.

Ако това не е ваша тема, тогава ще трябва да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети и това ще се случи като делегирате отговорности, разпределите задачи и т.н.

Не е изключено, отново като вариант, да прекарвате повече време в дома си, за да си починете или защото условията на труд позволяват да вършите заплануваното и от дома си.

Вариантите са много, но не изискват да бързате, а по-скоро да намалите темпото, да се огледате, за да изберете най-вярната за вас посока и то в по-далечна перспектива. Това може да се превърне в повод за базисни или по-осезаеми трансформации, които ще се отразят на всички други нива от вашия живот.

Част от шансовете или насоките ще застават сами на пътя ви и като предложение, това може да е собственото ви озарение, решимост и воля.

Ако в този процес възникнат недоразумения на работното ви място и скъсате договори или служебни връзки, значи те вече са изчерпани и ще трябва да се ориентирате към нещо ново и по-перспективно.

Информационният поток е много усилен, носи ви значима яснота на кого и в каква степен можете да разчитате. По един естествен начин ескалират преговори, разяснителни разговори, в които трябва да защитавате интересите си. Вероятно без компромис няма да се постигне консенсус, но вие ще прецените дали той е уместен…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ