СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 17.06.2019 – 23.06.2019

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ви показва в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате, какви позиции сте си отвоювали в колектив и т.н. Този полезен анализ ще ви ориентира към хора и обстоятелства, които да подкрепят идеите ви, могат да ви разтоварят от напрегнатото ежедневие, да ви дадат варианти и изход, особено, ако се нуждаете от такъв, в сложни и по-заплетени ситуации.

Към този момент вие може да полагате много усилия, за да се докажете на работното място и не само, забележителната упоритост, постоянство, които проявявате ще са повод да превъртите предизвикателствата в полза, да получите материално поощрение, морална подкрепа, да намерите начини за възход и чрез известни трансформации, помощ и одобрение от околните, като не афиширате всичките си намерения, използвате обходни и неявни пътища към желаното от вас. Все пак е полезно да не се претоварвате, за да не се почувствате преуморени, да не се изтощите, а и не бива да форсирате събитията засега, движете се според обстоятелствата.

На този етап част от тенденциите да са извън контрола ви, ако има скрити обстоятелства, които ви дестабилизират, променят предварителните ви планове, то те ще бъдат особено видни във вторник и сряда. Същевременно тогава могат да се оформят алтернативни, скрити възможности…

Ако има тайни, то те също ще могат да бъдат разгадани със съответните ползи за вас. Тогава разбирате и какво, кого е по-добре да оставите зад гърба си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колкото повече си отива август, толкова повече ни се иска да задържим слънцето! Затова избираме да още…

Ако сте пропуснали
Най-четени