СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 17.06.2019 – 23.06.2019

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ви показва в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате, какви позиции сте си отвоювали в колектив и т.н. Този полезен анализ ще ви ориентира към хора и обстоятелства, които да подкрепят идеите ви, могат да ви разтоварят от напрегнатото ежедневие, да ви дадат варианти и изход, особено, ако се нуждаете от такъв, в сложни и по-заплетени ситуации.

Към този момент вие може да полагате много усилия, за да се докажете на работното място и не само, забележителната упоритост, постоянство, които проявявате ще са повод да превъртите предизвикателствата в полза, да получите материално поощрение, морална подкрепа, да намерите начини за възход и чрез известни трансформации, помощ и одобрение от околните, като не афиширате всичките си намерения, използвате обходни и неявни пътища към желаното от вас. Все пак е полезно да не се претоварвате, за да не се почувствате преуморени, да не се изтощите, а и не бива да форсирате събитията засега, движете се според обстоятелствата.

На този етап част от тенденциите да са извън контрола ви, ако има скрити обстоятелства, които ви дестабилизират, променят предварителните ви планове, то те ще бъдат особено видни във вторник и сряда. Същевременно тогава могат да се оформят алтернативни, скрити възможности…

Ако има тайни, то те също ще могат да бъдат разгадани със съответните ползи за вас. Тогава разбирате и какво, кого е по-добре да оставите зад гърба си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени