СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 17.06.2024 – 23.06.2024

x


До 21 юни вие ще полагате много усилия, за да се докажете,  утвърдите авторитета си в колектив,  така че да не позволите да бъдете изместени,  за да очертаете по- добри перспективи на развитие в бъдеще и според връзки,  които сте укрепили и които играят ролята на мост към вашите успехи и сбъднати желания.

През цялата седмица трябва да бъдете много внимателни на кого се доверявате и допускате до себе си.

Във вашето обкръжение може да има доста доброжелателни личности,  но също и манипулатори,  измамници,  които могат да ви нанесат реални финансови щети чрез подвеждане или защото ви изместват,  но по един не твърде почтен начин.

Гъвкавият подход в общуването,  когато вярвате на дела, „застраховате се“,  буквално и в по-широк смисъл, тогава ще можете да се предпазите от някой опасности, които да предизвикат загуби.

Не е препоръчително да задлъжнявате до 21 юни. Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, ако е възможно-отложете.

От 21 Слънцето вече ще транзитира през зодиакалния знак Рак и ще усили вашата интуиция,  която ще ви води в правилна посока,  понякога ще ѝ повод да надниквате в по-далечното  бъдеще,  включително като анализирате миналото.

През последните дни на тази и в  началото на следващата седмица- вие ще имате уникална възможност да получите награда за полагане от вас до този момент усилия които ще сбъднат ваше съкровено желание,  ще се отрази на кариерното ви развитие или социален статус.

Пред някой от вас ще се разкрият и варианти, особено, ако търсят такива.

Около вас има личност,  която много силно ви подкрепя,  допринася за чувството ви на щастие,  изкарва най-доброто от вас  на повърхността.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени