СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.01.2020 – 26.01.2020

x


През тази седмица не са изключени изненади, които касаят общественото ви положение, репутация и популярност. Всички те могат да се променят внезапно, бързо или да бъдат обновени с нов вектор на развитие, а посоката много силно ще зависи от партньорската подкрепа или такава от страна на личности, които влияят на социалния ви статус.

Явно ще трябва да се концентрирате върху взаимоотношенията си, защото те ще влияят и на останалите сфери от живота ви.

След Новолунието на 24 януари вие действително ще рестартирате приоритетни връзки, посейте „семена“, които искате после да прорастват дълго и през идните месеци, ще влияят на важни за вас отношения в личен и/или делови аспект.

Възможно е сърцето ви да бъде ентусиазирано, привлечено от креативна мечта, страст, хоби или конкретна личност. За да осъществите желанието си ще водите активни преговори, а може би ще ви се наложи и да инвестирате в любими персони, творчески начинания, бизнес… Все пак в този процес трябва да се пазите от измами или вид нечестност, моментът не е подходящ да задлъжнявате – теглите кредити или пък да давате пари на заем.

Ако има недоразумения, тайни или ерозивни процеси между вас и любими лица, то те могат да се проявят, ескалират, за да вземете по-решителни мерки и да се освободите от негативни влияния.

Ежедневието ви продължава да е натоварено, но сте в хубав период да преговаряте за интересите си и да получите повишение на доходи и не само, поне да е морално удовлетворение.

Ако нещата не се развиват точно така, значи вероятно ще трябва да смените посоката, защото настоящата не ви дава възможност да разгърнете потенциала си и съответно да просперирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто ЛЕОПАРД

Палто ЛЕОПАРД Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как по друг начин да преживеем ретроградния Меркурий, освен със стил?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ