СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.05.2019 – 26.05.2019

x


Повечето от вас са силно фокусирани върху своето кариерно развитие, обществено положение, имидж. Мнозина изпитват силно желание да променят нещо, това важи приоритетно за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. В този процес възникват оригинални идеи, предложения, възможности, част от тях могат да сбъднат ваше тайно, съкровено желание, може пък да ви насочат към алтернативи на развитие, да се оформи „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв или радикално да смените посоката си на развитие.

Важното е, че шансове ще съществуват, може да има и провокации за промяна, на която ще реагирате спонтанно, ще се представите в различна светлина, за да получите и различен от настоящия резултат, понякога за да се почувствате по-свободни, да се разтоварите от евентуални тежести и т.н.

През втората част на седмицата постепенно ще нарасне вашата социална активност. Причините могат да бъдат поради всичко горе-описано, съответно активно да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, може да се появят паралелно интересни личности, които да обсебят вниманието ви.

В друг случай – средата ви на съществуване постепенно се променя поради собствените ви значими амбиции, нови позиции, които заемате, необходимост да се доказвате повече от обикновено в колектив, но това пък ще се превърне в своеобразна гаранция за просперитет, сдобиване с популярност, по един естествен начин ще се ориентирате в тази посока и така ще постигате целите си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Далеч сме от морето, но една сламена чанта, може повече от спокойно да го доведе в още…

Ако сте пропуснали
Най-четени