СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.05.2019 – 26.05.2019

x


Повечето от вас са силно фокусирани върху своето кариерно развитие, обществено положение, имидж. Мнозина изпитват силно желание да променят нещо, това важи приоритетно за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. В този процес възникват оригинални идеи, предложения, възможности, част от тях могат да сбъднат ваше тайно, съкровено желание, може пък да ви насочат към алтернативи на развитие, да се оформи „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв или радикално да смените посоката си на развитие.

Важното е, че шансове ще съществуват, може да има и провокации за промяна, на която ще реагирате спонтанно, ще се представите в различна светлина, за да получите и различен от настоящия резултат, понякога за да се почувствате по-свободни, да се разтоварите от евентуални тежести и т.н.

През втората част на седмицата постепенно ще нарасне вашата социална активност. Причините могат да бъдат поради всичко горе-описано, съответно активно да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, може да се появят паралелно интересни личности, които да обсебят вниманието ви.

В друг случай – средата ви на съществуване постепенно се променя поради собствените ви значими амбиции, нови позиции, които заемате, необходимост да се доказвате повече от обикновено в колектив, но това пък ще се превърне в своеобразна гаранция за просперитет, сдобиване с популярност, по един естествен начин ще се ориентирате в тази посока и така ще постигате целите си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Никога не сме разбирали хората, които смятат, че комбинацията между черно и бяло е скучна. Докажете още…

Ако сте пропуснали
Най-четени